Servei d'inscripció Campus
Places exhaurides!!. Consultar a les recepcions
1. Identificació del titular de l'espai web
La web del servei d'inscripció de campus de Setmana Santa 2023 pertany a la marca DESPIESPORT del departament d’Esport de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, el qual en té la titularitat i adreça carrer camí del mig nº9.

2. Usuari: acceptació dels termes i les condicions d'ús de la web
S’entendrà com a usuari qualsevol persona que accedeixi. És obligatori registrar-se per accedir a la web. Així mateix, és necessari que l’usuari faciliti dades de caràcter personal. Les dades personals que faciliti l’usuari en qualsevol dels apartats que es trobin dins la Web quedaran sotmeses a la política de privacitat del Titular. En tot cas, aquest es compromet a indicar la informació requerida, que haurà de ser verídica i lícita.

Els usuaris accepten els Termes i les Condicions sense cap condició o reserva. En tot cas, es presumeix que l’accés i ús de la web i, per tant, l’acceptació dels Termes i les Condicions, inclosa la política de privacitat del titular , és realitzat per persones majors de 18 anys.

En cap cas DESPIESPORT es fa responsable de l’ús de la contrasenya per part de tercers no autoritzats ni de la pèrdua d’aquesta per part de l’usuari.
Campus
Selecció idioma
Condicions d'utilització